Lystfiskeren

Posted on Dec 12, 2016

Lystfiskeri er fiskeri, som udøves for fornøjelsens, rekreationens og sportens skyld. Lystfiskeri er ikke-kommercielt, og fangsten indgår i lystfiskerens egen husholdning. Lystfiskeri udøves med stang og enkelt line med krog. Som en fantastisk gratis sidegevinst har man som lystfisker mulighed for at være der hvor naturen viser sig fra sine smukkeste sider. Mit foto er fra Kramnitze strand.

final

Kunst på la Barceloneta

Posted on Nov 19, 2016

På Barceloneta-stranden taber både børn og voksne hjertet til det særegne, skæve hus, L’Estel feri (det sårede stjerneskud) også kendt som Homenatge a la Barceloneta (hyldest til Barcelona), der er skabt af den tyske kunstner Rebecca Horn. Den 10 meter høje skulptur består af fire kuber, der virker tilfældigt placeret ovenpå hinanden, og lokalt kaldes den blot “kuberne”. Det skæve hus er kunstnerens hyldest til Barceloneta-kvarteret, der før den store modernisering i 1992, var et af byens mest forsømte kvarterer. Nogle hævder, at det skæve hus symboliserer kvarterets små lejligheder på 28 m2, kaldet quarts de pis, der blev bygget i slutningen af 1900-tallet, og som stadig kan ses i dag. Lige ved siden af det skæve hus finder du en af Barcelonetas mest populære strandbarer La Guingueta, som ejes af kendiskokken Carles Abellan. Du ser det skæve hus og den populære strandbar på mine vedlagte fotos.

detskaevehus kokkehus

Posted on Nov 18, 2016

_dsc4349

Milo 4 år

Posted on Nov 11, 2016

Vi har lige besøgt vort kære barnebarn,Milo, som snart fylder 4 år. Vi undres gang på gang over den udvikling vi oplever hos ham. Fantastisk, at vi kan kommunikere med ham på dansk, engelsk og spansk. Han går til dagligt i den engelske heldagsskole, Oak House i Barcelona, og han elsker at terpe grammatik. Lige for øjeblikket er han vild med stickers og som det fremgår er han klistret til med Paw Control mærker.

_milo2

 

 

German dolls

Posted on Oct 24, 2016

dollsgerman

 

Kunne ikke stå for disse flotte modeller i Quidlingburg i Harzen. En gammel østtysk by i Harzen der er kendt for sine mange bindingsærksbygninger.

harzen

Her ses de flotte bygningsværker.

 

Sort sol over Kramnitze

Posted on Oct 10, 2016

 Sort sol

Sort Sol ses om foråret og efteråret, når stærene samles i enorme flokke til træk. Stærene kommer fra alle landene omkring Østersøen og Norge. Lige før stærene går ned på jorden for natten, tegner de store flokke fascinerende mønstre på himlen – det kalder man Sort Sol. Sort Sol i kan enkelte gange komme helt op på at rumme op til 1 million fugle. Stærenes forårstræk ligger fra februar til midt i april, og efterårstrækket begynder i august og kan vare helt til december. Mit foto er fra Kramnitze strand hvor fuglene samles i aftenlyset.

sortsol

Margrethevænget i Maribo

Posted on Sep 23, 2016

Margrethevænget i Maribo rives nu ned. Kun en enkelt blok er nu tilbage. Blokken igennem mange år været hjem for bl.a. flygtninge og indvandrere. Boligforeningen har haft underskud på blokken og fik tilladelse af Indenrigsministeriet til at rive denne ned. Er det Allepo eller Maribo – bedøm selv! Mit foto er af den sidste blok.

margrethe

Richard Winthers hus i Vindeby

Posted on Jul 19, 2016

RICHARD WINTHERS HUS

Huset i Vindeby på nordvestlolland har været kunstneren Richard Winthers hjem fra 1993 til 2007. Det fungerede som både atelier, værksted, kunstkammer og beboelse.
I 1995 udsmykkede han ca. 70 m2 med 56 loft- og væg-malerier. Motiverne er næsten alle hentet fra Ovids fortællinger og er meget erotiske. Et besøg i huset er en oplevelse som man bør unde sig. Mit foto er fra en væg i køkkenet.
richard

Kramnitze strand

Posted on Jul 13, 2016

Bliver aldrig træt af de horisontale udsigter vi har i Kramnitze. Det maleriske lys og de ofte drømmeagtige skyformationer er ren guf for øjenene.

kramnitze

Wirtshaus Paulaner an der Lohmülle

Posted on Jul 11, 2016

Wirtshaus Paulaner er beliggende i hjertet af den gamle kejserby Goslar i Harzen. Det er  nænsomt renoveret og indrettet i original ur-bayersk stil også kaldet “Lohmühle kro” og er en en af ​​de fineste værtshuse og restauranter i Goslar.
Det er beliggende tæt på det historiske torv og et par skridt fra den tusindårige Kaiserpfalz. Her er muligheder for at slappe af, nyde den fine bayerske mad og drikke. Vi har besøgt dette dejlige sted nogle gange og er blevet fascineret af den historiske stemning og de flotte omgivelser – se blot mit foto.

paulaner